RD Nieuws

Het betrouwbare nieuws van het Reformatorisch Dagblad.

Het Reformatorisch Dagblad is een christelijk nieuwsmerk dat zes dagen per week een krant uitbrengt met nieuws, commentaren en achtergrond- en opinie-artikelen.Op het startscherm van de RD app zijn de uitgelichte artikelen per onderwerp te zien. Hier hebben we bewust gekozen om dezelfde stijl te gebruiken als de website. Ook de pagina ‘laatste nieuws’, met de meest recente artikelen, is beschikbaar in de app. Artikelen kunnen gelezen worden op basis van het thema. Dit kan eenvoudig door te swipen door de verschillende secties. Als je niks wilt missen van het RD nieuws, kun je ervoor kiezen om pushmeldingen te ontvangen, zodat je direct op de hoogte bent van urgent nieuws.

Een app met verschillende functies.

Lees je artikelen liever in de donkere modus? De app past zich automatisch aan als de smartphone donkere modus gebruikt. De lettergrootte wordt ook ingesteld op basis van de telefooninstellingen. Via de deelknop rechtsboven kan de gebruiker artikelen delen. Geen tijd om het artikel te lezen? Sla het via de leeslijst knop op in ‘Mijn Leeslijst’.

Scroll over het startscherm naar beneden en je vindt daar de video’s en podcasts van het RD, bijvoorbeeld de serie Scherptediepte.

Abonnees van het RD hebben onbeperkt toegang tot de app. Niet-abonnees kunnen de app de eerste vijftig dagen na het downloaden en registreren gratis gebruiken vanwege het 50-jarig jubileum van RD.

De app is door Pinch ontworpen en ontwikkeld in Swift (iOS) en Kotlin (Android)

Reformatorisch Dagblad

Download de RD Nieuws app nu!

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!