Welke service kun je verwachten als je Pinch inschakelt?

De beste. Zonder gekheid: de belangrijkste componenten waarin we onderscheidend zijn, zijn onze flexibiliteit en het feit dat we veel meer doen dan alleen maar programmeren.

Fullservice: van concept tot nazorg

Alles staat of valt met eersteklas programmeerwerk, maar we doen veel meer dan dat – en daar zijn we trots op. In elf jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een ervaren agency die fullservice is binnen mobile. En dat maakt ons uniek ten opzichte van bureaus in het buitenland (en in zekere zin ook in Nederland): we ondersteunen ook op het gebied van bijvoorbeeld conceptontwikkeling, zijn sterk in het design van user experience (UX) en visuals en kunnen via onder meer teksten en video’s helpen bij het releasen van de app.

Daarnaast leveren we ook nazorg. Bugfixes doen we sowieso altijd, we zullen een app van onze hand nooit laten crashen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we een app ook doorontwikkelen op basis van voortschrijdende inzichten.

Onze flexibiliteit kent geen tijd

Klanten roemen vaak onze flexibiliteit. We werken niet met een klantenservice, onze klanten hebben juist direct contact met de mensen die de app maken. Bel je ons op zaterdag? Dan gaat er iemand naar de kwestie kijken en is het binnen een paar uur opgelost. In principe werken wij volgens kantooruren, maar voor dringende zaken zijn we altijd open.

Wij beloven geen gouden bergen

Zie het ook als service dat wij niet klakkeloos maken waar de klant mee komt. We vragen altijd door en toetsen het app-idee op basis van onze ervaring op levensvatbaarheid. Wij beloven geen gouden bergen om zoveel mogelijk klanten binnen te halen, maar zijn juist transparant en realistisch met betrekking tot de potentiële resultaten van een app. Uiteindelijk zijn onze klanten daar het best mee gediend.

Een app laten bouwen door Pinch

Pinch staat voor kwaliteit. Ons even enthousiaste als professionele team van developers en designers heeft inmiddels al meer dan 100 eersteklas apps gebouwd, voor grote namen zoals De Telegraaf, Qmusic en Ahold tot start-ups als Greenflux en GoHere.

Ben je benieuwd of dat wij een app voor jou kunnen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

Gerelateerde artikelen

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!