APP DEVELOPMENT

Een app developer nodig voor het bouwen van jouw app?

Als je overweegt om een app te laten maken voor jouw bedrijf, is het belangrijk om te beseffen dat dit een grote stap is in de wereld van technologie. Een app kan jouw online aanwezigheid verhogen en jouw merknaam bekender maken. Maar het is niet alleen een kwestie van een app willen hebben, er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden, zoals het platform waarop de app gebouwd moet worden, de functionaliteiten die de app moet bevatten, en de ontwerp- en ontwikkelingskosten.

Er zijn twee manieren om een app te ontwikkelen: je kunt een extern bedrijf inhuren of je kunt een intern ontwikkelingsteam opzetten. Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Externe bedrijven hebben vaak meer ervaring en expertise in het ontwikkelen van apps en kunnen sneller werken dan interne teams, maar een intern team heeft meer kennis van jouw bedrijf en kan daardoor gerichter werken aan een app die aan jouw specifieke eisen voldoet.

Voor je begint met een app te maken is het belangrijk om goed na te denken welke optie het beste bij jouw bedrijf past. Het is ook verstandig om vooraf een duidelijke scope, planning en budget vast te stellen, zodat je ervoor kunt zorgen dat de app binnen de gestelde tijd en binnen budget wordt voltooid.

Al met al, het laten bouwen van een app is een belangrijke beslissing voor een bedrijf. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden en er zijn verschillende opties om een app te ontwikkelen. Maar als je de juiste keuze maakt en een goed plan opstelt, kan een app jouw bedrijf helpen groeien en jouw klanten een betere ervaring bieden.

Een app laten bouwen met Pinch

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Malaga bouwt een team van senior developers en ontwerpers samen met opdrachtgevers aan hoogwaardige kwaliteit apps die uitblinken! We hebben inmiddels meer dan 100 apps ontwikkeld voor onder andere NRC, De Telegraaf en Q-Music: en daar zijn we trots op. Benieuwd naar onze volledige werkwijze?

Tijdens de ontwikkeling van de app houdt een vaste projectmanager binnen Pinch de regie over het proces en communicatie tussen klant, developers en ontwerpers die dagelijks aan jouw app werken. Wij maken Android, iOS en Flutter apps.

App laten bouwen? Neem contact op!

Stuur direct een bericht! Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk reageren.

Gerelateerde artikelen

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!