APP ONTWIKKELEN

App ontwikkelen

De professionele app ontwikkelaar voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid

Als je op zoek bent naar een professioneel team om je app te laten ontwikkelen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gepassioneerd over het bouwen van eersteklas apps, van concept tot launch en doorontwikkeling. Onze ervaren app ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in het creëren van gebruiksvriendelijke en intuïtieve apps voor een breed scala aan klanten, van mediabedrijven en uitgeverijen tot multinationals en start-ups. We begrijpen dat elke app uniek is, dus we werken altijd samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun specifieke wensen en doelen begrijpen en de best mogelijke oplossing bieden. Onze apps staan bekend om hun gebruiksgemak, intuïtieve navigatie en snelheid, wat betekent dat ze zich kunnen meten met de beste apps in de stores. Als je wilt werken met een team dat gepassioneerd is over het maken van apps met impact, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

GoHere_website

Wie wij zijn?

Bij Pinch zijn we een mobile development agency met kantoren in het hartje van Amsterdam en Málaga. We zijn gepassioneerd over het maken van hoogwaardige mobiele apps en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met ons werk. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van iOS-, Android- en Flutter-apps, maar we hebben ook ervaring met het maken van apps voor tablets en wearables. We houden ervan om hard te werken en tegelijkertijd veel plezier te hebben met elkaar. 

App ontwikkelen: From scratch to launch and further

Er is meer nodig om een app met impact te creëren dan alleen een goed idee en feilloos development. Bij Pinch begrijpen we dat het ontwikkelen van een app een complex proces is dat veel meer omvat dan alleen het schrijven van code. Daarom bieden we een fullservice-aanpak die je op alle vlakken ontzorgt, van conceptontwikkeling en strategie tot visueel en interactiedesign, technisch development, quality assurance, testen, lancering, monitoring, analyseren en doorontwikkeling. Onze experts zijn gepassioneerd over het creëren van apps die niet alleen goed werken, maar ook mooi zijn om te gebruiken en aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Dankzij onze unieke aanpak en de synergie tussen al deze onderdelen zijn we in staat om de allerbeste apps te creëren.

App ontwikkelen voor een mooiere digitale wereld

Apps zijn tegenwoordig onmisbaar in ons dagelijks leven. Ze maken het makkelijker om onze taken te voltooien en laten bedrijven efficiënter werken. Bij Pinch zijn we gepassioneerd over het maken van apps met impact die de digitale wereld mooier en toegankelijker maken. Ons doel is altijd om de allerbeste apps te bouwen voor onze klanten, en we houden ons daarbij altijd aan ons motto: «alles draait om de eindgebruiker en de doelen van de klant». We houden ons ver van onnodige complexiteit en blijven altijd flexibel en hands-on om ervoor te zorgen dat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen helpen. Ons team is gespecialiseerd in appontwikkeling en gepassioneerd over wat we doen, en dat is terug te zien in onze werkzaamheden.

>100 apps. And counting.

Als een ervaren app ontwikkelaar hebben we al meer dan 100 apps ontwikkeld voor een breed scala aan klanten en industrieën. We hebben ons gespecialiseerd in de medialand, met succesvolle apps voor onder meer De Telegraaf, Qmusic, NRC en ANP. Daarnaast richten we ons ook op andere sectoren, zoals automotive, fintech, m-commerce en m-health, en hebben we samengewerkt met bekende bedrijven zoals Albert Heijn, Takeaway.com, Plastic Soup Foundation, Food First, Parkmobile en QWIC. Maar we beperken ons niet alleen tot het ontwikkelen van apps vanaf scratch voor merken, we bouwen ook whitelabel apps en bieden ondersteuning aan bestaande teams bij appontwikkeling.

Ruim een decennium app-historie in vier cijfers

Pinch is opgericht in 2011 door Menno Biesiot en Roeland Weve, en is sindsdien enorm gegroeid. Wat begon als een duo dat uitsluitend iOS-apps ontwikkelde in de kelder van een iconisch Amsterdamse gebouw, is uitgegroeid tot een volwassen organisatie met een geweldig kantoor aan de Sloterkade en meer dan 40 medewerkers, waaronder iOS-, Android- en Flutter-developers, tech leads, interactie- en visual-designers, projectmanagers, een online marketeer en een copywriter. We hebben ook een dedicated Flutter-team om aan de vraag naar hoogwaardige cross-platform-apps te voldoen. Onze apps zijn al meer dan 1 miljoen keer gedownload, met twee van onze apps die zeer populair zijn: De Telegraaf en Qmusic. Pinch heeft ook zijn grenzen verlegd en heeft nu een tweede kantoor geopend in Màlaga, waar zowel onze Spaanse developers als onze Amsterdamse medewerkers welkom zijn. We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven hard werken aan het ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke apps voor onze klanten.
Android, iOS of Flutter app laten maken

Wat ons tekent en drijft

Bij Pinch zijn we ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel is tot succes. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun wensen begrijpen en de best mogelijke oplossing bieden. Maar samenwerken betekent ook dat we samen leren en fouten maken, en dat we plezier hebben in wat we doen. Want wanneer we blij zijn in ons werk, is het makkelijker om successen te behalen. Daarom hebben we een platte organisatie en de mentaliteit van een startup, waarbij iedereen nieuwe ideeën kan inbrengen en de ruimte krijgt om te leren en te ontwikkelen.

We zijn ook altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en weten alles over onder meer besturingssystemen en devices. Maar met deze kennis komt ook een verantwoordelijkheid, zowel tegenover onze klanten en medewerkers als tegenover de maatschappij en onze planeet. Wij zijn vastbesloten om deze verantwoordelijkheid op een verantwoorde manier te dragen. 

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!