NRC Media

Pinch en NRC Media, de uitgever van het gerenommeerde NRC, onderhouden sinds 2017 een intensieve samenwerking. Deze samenwerking begon met het overnemen en geleidelijk herschrijven van de bestaande krant-app, een cruciaal product binnen het steeds verder digitaliserende portfolio van NRC.

01

Diensten geleverd

Pinch heeft voor NRC Media een uitgebreide app ontwikkeld die veel meer biedt dan alleen de digitale versie van de krant. Ons team heeft nauw samengewerkt met NRC om verschillende functionaliteiten te leveren, zoals een nieuwsfeed, delen en opslaan van artikelen, dagelijkse podcasts en personalisatie van content.
02

Specs

De NRC-app is ontworpen om tienduizenden lezers dagelijks te bedienen. Het omvat een nieuwsfeed met de laatste artikelen van de NRC-redactie, mogelijkheden om interessante artikelen te delen en op te slaan, en opties om NRC-content te personaliseren. De app biedt ook toegang tot dagelijkse podcasts van NRC.
03

Opdracht

De opdracht was om de bestaande NRC-app te vernieuwen en een meer geïntegreerde, gebruiksvriendelijke ervaring te creëren. Het doel was om het groeiende digitale lezerspubliek van NRC te bedienen met een app die meer biedt dan alleen een digitale krant.
04

Proces

We hebben samengewerkt met het NRC-team op een agile manier, iteratief nieuwe functionaliteiten toevoegend die de meeste waarde zouden toevoegen voor de lezers/gebruikers van de app.
05

Uitdaging

Een van de grootste uitdagingen was het integreren van verschillende soorten content (artikelen, podcasts) in één app, terwijl we ervoor zorgden dat de app gemakkelijk te gebruiken en te personaliseren was.
06

Resultaat

Het resultaat is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke app die dagelijks door tienduizenden lezers wordt gebruikt. De NRC-app is niet alleen de eerste actuele krant-app ter wereld, maar ook een essentieel instrument voor de digitale transformatie van NRC Media.

Download de NRC Media app nu!

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!