Concept & Creatie

App development

Concept & creatie

Zonder een steengoed concept en een uitgekiende strategie kan je app nooit een succes worden. Pinch bouwt sinds 2011 eersteklas apps, onder meer voor grote merken als Qmusic, De Telegraaf en NRC . We denken graag kritisch mee over concept en strategie. Met onze Discovery aanpak bieden we een uitgebreid en in-depth concept- en strategietraject aan, inclusief prototyping en user testing.

Een goed fundament

Een goed concept en een doordachte strategie zijn niet alleen cruciaal om een app te kunnen ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep, voorziet in daadwerkelijke behoeften en onderscheidend is ten opzichte van concurrerende apps. Maar ook om een betere user experience te creëren, de juiste platformkeuze te maken en de scope te kunnen bepalen én een slimme marketingstrategie uit te stippelen.

Een goed concept en een doordachte strategie zijn cruciaal voor het uiteindelijke succes van het mobiele platform.Waar je fouten bij het coderen relatief eenvoudig kunt herstellen, is het heel lastig om een onvoldoende doordacht concept te verbeteren. Toch zouden meer bedrijven hieraan meer aandacht aan mogen en wellicht moeten geven. 

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!