ANP 360+

Next level media Monitoring

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) levert dagelijks honderden nieuwsitems, radiobulletins, foto’s en video’s aan kranten, radio, tv en andere nieuwsmedia.

Naast de nieuwsvoorziening voor Nederlandse mediamerken, biedt ANP Zakelijk media-monitoring diensten voor overheidsdiensten, organisaties en bedrijven.

Pinch ondersteunde ANP bij de ontwikkeling van het concept van ANP360 +, een platform voor next level mediamonitoring. Pinch zorgde ook voor het ontwerp (UX / UI) en de technische implementatie van de front-end (web + app). De webapplicatie is onder onze regie ontwikkeld door onze vaste partner NoProtocol.

Met ANP werken we in tweewekelijkse sprints.

Zowel de Product Owner als het backend-team zijn werknemers van ANP. De ANP360 + app ontgrendelt en personaliseert duizenden bronnen, zodat gebruikers eenvoudig complexe query’s kunnen maken en notificaties op maat kunnen instellen.Het platform bevat ook een uitgebreide tool voor nieuwsbrieven, waarmee superusers aangepaste nieuwsbrieven binnen hun organisatie kunnen verspreiden, indien gewenst, verschillende nieuwsbrieven naar verschillende mailinglijsten. Ze kunnen ook berichten uit de media zelf becommentariëren en interpreteren.De uitgebreide analysemodule geeft inzicht in hoe gekozen onderwerpen zich in de media ‘gedragen’. Gebruikers kunnen ook verschillende trefwoorden of inhoudsselecties met elkaar vergelijken met het benchmarkdashboard.

Download de ANP 360+ app nu!

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!