Vakblad Fondsenwerving

WHITE LABEL MAGAZINE APP

 

Vakblad fondsenwerving (Vf) is het onafhankelijke vaktijdschrift voor de filantropische sector. 

De missie van het vakblad fondsenwerving is om te streven naar erkenning van het maatschappelijke belang van fondsenwerving, en de ontwikkeling van het vak fondsenwerver. Vf draagt zorg voor de ontsluiting van alle kennis en informatie over fondsenwerving en maakt dit  laagdrempelig beschikbaar voor goede doelen en andere wervende non-profitorganisaties.

Het vaktijdschrift verschijnt acht maal per jaar. Omdat het Vf voor meer dan 60% op zakelijke adressen wordt bezorgd, worden alle exemplaren gedurende de corona crisis (zolang iedereen thuis werkt) digitaal uitgebracht. In het verleden ontvingen leden het vakblad digitaal per e-mail. 

Om de leeservaring te optimaliseren hebben wij de Vf app ontwikkeld: de Vf Mag app. Met de app ontvangen de leden eenvoudig het vakblad en missen zij niets van wat er zich momenteel in de sector afspeelt. Geen lid? Dan koop je eenvoudig een losse digitale editie. 

De Vf Mag app is volledig white-label van opzet en daardoor eenvoudig en voordelig te repliceren voor andere merken. Zelf ook een digitale magazine app? Neem contact met ons op, jouw app kan in een paar weken al beschikbaar zijn.

De app is door Pinch ontworpen en ontwikkeld in Swift (iOS) en Kotlin (Android).

Download de Vakblad Fondsenwerving app nu!

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!