Travel app

TRAVEL APP ONTWIKELEN

Lang geleden, in een sterrenstelsel ver, ver weg… waren er Jedi-ridders die de Kracht gebruikten om vrede te brengen in het universum. Maar de donkere kant van de Kracht was altijd aanwezig, en de Sith-lords die het beheersten, wilden de macht grijpen en het universum onderwerpen aan hun wil.

CASES

NRC AUDIO

Lorem ipsum dolor sit amet.

DE TELEGRAAF

Lorem ipsum dolor sit amet.

NRC AUDIO

Lorem ipsum dolor sit amet.

DE TELEGRAAF

Lorem ipsum dolor sit amet.

Samen met Han Solo

Op de planeet Tatooine leefde een jonge boer genaamd Luke Skywalker, die zijn lot niet kende. Maar toen hij een verloren droid vond met een bericht van een prinses in nood, begon zijn avontuur. Hij ontmoette Obi-Wan Kenobi, een oude Jedi-meester die hem leerde over de Kracht en hem de legendarische lightsaber gaf.

De strijd tussen de rebellen en het Keizerrijk

Samen met Han Solo, een smokkelaar met een hart van goud, en Chewbacca, een Wookiee met een luide stem, gingen ze op zoek naar de Death Star, een superwapen van het Keizerrijk dat de macht had om hele planeten te vernietigen. Ze slaagden erin om het te vernietigen en de prinses te redden, maar niet zonder verlies.

Maar de strijd tussen de rebellen en het Keizerrijk was nog lang niet voorbij. Keizer Palpatine stuurde zijn leerling Darth Vader om de rebellen te vernietigen en de Kracht voor zichzelf te claimen. Maar Luke bleef vastbesloten om de vrede te herstellen en de Jedi-orde te herstellen. 

OVER PINCH

Pinch is een gerenommeerde mobile development agency met kantoren in Amsterdam en Málaga. Sinds onze oprichting in 2011 hebben we ruim 100 apps ontwikkeld, waaronder voor bedrijven als NRC, De Telegraaf, Albert Heijn, Takeaway.com, Parkmobile en QWIC. Traditioneel zijn we groot in apps voor media en uitgeverijen, maar we focussen ook op branches als mobiliteit, fintech, gezondheidszorg en m-commerce. Naast eersteklas Android-apps bouwt Pinch ook dito iOS– en Flutter-apps.  

Meer weten?

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een app? Wij bellen je terug!