Verbeterde apps voor Het Kontakt en Regio-Voetbal

‘Innovatie en digitalisering staan bij ons hoog op de agenda. Daarom hebben we onze apps geüpdatet met een verbeterde navigatie, design en gebruikerservaring’, aldus Simon Gijsbers, commercieel manager van Kontakt Mediapartners. ‘We zijn een middelgrote uitgeverij van 13 weekbladen, bekende titels in de regio. In onze zoektocht naar uitbreiding op digitaal gebied was het een logische stap om met Pinch aan dit project te werken. Pinch maakt al nieuwsapps voor landelijke en regionale kranten, dus ze hebben ervaring op dit gebied. Onze gemeenschappelijke ambitie is om de app verder te ontwikkelen met relevante functies voor de lokale gemeenschap’.

Hoofdredacteur Rick den Besten is blij met het resultaat. ‘ Waar de krant één keer per week verschijnt, wordt het nieuws in de app dagelijks geüpdatet en ververst. Interviews, 112, sport, video, fotografie, politiek, zakelijk nieuws en evenementen, het is allemaal terug te vinden in de app. Naast de nieuwsapp hebben we ook onze amateurvoetbalapp vernieuwd: Regio-Voetbal, waar al het voetbalnieuws van bijna 90 clubs te vinden is.

Pinch ontwikkelde samen met Pubble, het uitgeefplatform van het merendeel van de huis-aan-huis uitgevers in Nederland,  een hoogwaardige mobiele app die qua gebruikservaring niet onderdoet voor apps van landelijke media. De app is  volledig aan te passen aan de huisstijl van de betreffende titel. Misschien wel het mooiste? De initiële investering is gering en de maandelijkse licentieprijs betaalbaar. Lees er hier meer over.

Gerelateerde artikelen